Miskolci Angyalok

Van egy vidéki nagyváros, amelynek egyetemére hat angyalka szállott 2006. szeptemberében. Ez a blog azért jött létre, hogy bepillantást nyerhessetek a hétköznapi életükbe.

Az angyalok

Címkék

Legfrissebb hozzászólások

  • Jocó ügynök: Miért hiszi azt mindenki, hogy ilyen szövegekre szükség van? XD Én legalábbis úgy tudom, hogy az a... (2016.04.24. 18:50) Balázsnak! - Csajozós dumák :)
  • Mónikaangyal: Jaj én drága angyalkáim!!! Nagyon szépen köszönöm nektek a meseszép ajándékot, és azt is hogy vagy... (2008.12.02. 12:02) Boldog Szülinapot Drága Moncsi !!!
  • King(er): Valamelyik nap Czurkó írta ki iwiwre a következőket: " Rajtunk múlik, hogy mi a rendeltetésünk... ... (2008.11.01. 16:41) Lacihoz!
  • kommm: Ez borzalmas.Miért mindig a legjobb emberek mennek el?Laci soha senkit egyetlen szóval nem volt ké... (2008.11.01. 01:06) Lacihoz!
  • PEPE: 4 órán át kerestünk benneteket. Nem voltatok ott. :(((((((((( (2008.10.22. 12:52) Angyali buli
  • Utolsó 20

Szavazás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Harc a fénymásoló fiúval....

2008.12.18. 20:03 | Kitty-angyal | Szólj hozzá!

A fénymásolás, mindig egy külön sztori nálunk, nagy élmény, ezt azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom. A vizsgaidőszak kezdetével, egyre többet kellett igénybe vennünk a fénymásoló fiú szolgálatait. Többször előfordult már, hogy nem úgy fénymásoltak nekünk, ahogy azt mi kértük. Kevesebb példányban, vagy üres lapokkal növelve a lapok számát kaptuk meg a fénymásolatokat… Eddig mindig toleráltuk a dolgot, de a végtelenségig nem mehet így. Borzasztó idegesítő dolog!!!

Egyik délután, mikor elindultunk fénymásolni, azon tanakodtunk, hogy tiszta haszon a fénymásoló üzemeltetése. Gondoljatok csak bele, egy-egy alkalommal mennyi pénzt hagyunk ott… (Nem keveset) Na, de nem kanyarodok el a sztoritól. Több mint húsz oldalt fénymásoltattunk négy példányban, ez alkalommal a jogász épületben.  Boldogok voltunk, hogy végre megértették, hogy hány példányra van szükségünk. Már a vonaton ültem mikor csörög a mobilom, Moncsi hívott. Beszélt Enivel is, aki felvilágosított minket, hogy pár oldal hiányzott a lapok közül. Nagyon örültünk neki!!! Másnap egyeztettük kinek mi hiányzik, és kiszedtük a dupla illetve tripla példányban másolt lapokat. Majd később pótoltuk a hiányosságokat, ezúttal a bölcsész épületben.

Következő alkalom:  Ani megkért vigyem be az egyik óra jegyzeteit. Másnap mikor találkoztunk rögtön a kezébe nyomtam, nehogy nálam maradjon :P Ő elvitte lefényelni, hogy óra után vissza tudja adni nekem. Miután vége lett az óránknak, látom Anitát, majd felrobban. Gyorsan utána kellett járnunk a baj okának. A dühtől kivörösödve mutogatja a lapjaimat. Még mindig értetlenül álltunk, aztán megláttuk, hogy miért ennyire mérges. A lapokat bekapta a fénymásoló, és össze-vissza gyűrte. Volt amelyiket el is szakította. Anita ki akarta cserélni, hogy az ép példányok legyenek nálam. Én mondtam neki, hogy emiatt igazán nem kell ennyire felhúznia magát, és hagyja az egészet a fenébe, de ő csak mondta, és mondta….

Mónikának sem kellett több, rögtön indult a fénymásoló fiúhoz, hogy jól helyre tegye, de mielőtt kieresztette volna a hangját, megálltunk egy pillanatra és összeraktuk az összekevert fénymásolatokat, kiszedtük a fölösleges üres lapokat, és a dupla példányban fénymásolt oldalakat. Nem hiányzott egyetlen oldal sem, így a fiú megúszta a fejmosást.

Remélem, többször nem fordul elő, és mindannyian reméljük, hogy eljön még az az idő, amikor végre normálisan sikerül lefénymásolnunk a jegyzeteket….     

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolciangyalok.blog.hu/api/trackback/id/tr36830383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: egyetem angyalok
süti beállítások módosítása