Miskolci Angyalok

Van egy vidéki nagyváros, amelynek egyetemére hat angyalka szállott 2006. szeptemberében. Ez a blog azért jött létre, hogy bepillantást nyerhessetek a hétköznapi életükbe.

Az angyalok

Címkék

Legfrissebb hozzászólások

  • Jocó ügynök: Miért hiszi azt mindenki, hogy ilyen szövegekre szükség van? XD Én legalábbis úgy tudom, hogy az a... (2016.04.24. 18:50) Balázsnak! - Csajozós dumák :)
  • Mónikaangyal: Jaj én drága angyalkáim!!! Nagyon szépen köszönöm nektek a meseszép ajándékot, és azt is hogy vagy... (2008.12.02. 12:02) Boldog Szülinapot Drága Moncsi !!!
  • King(er): Valamelyik nap Czurkó írta ki iwiwre a következőket: " Rajtunk múlik, hogy mi a rendeltetésünk... ... (2008.11.01. 16:41) Lacihoz!
  • kommm: Ez borzalmas.Miért mindig a legjobb emberek mennek el?Laci soha senkit egyetlen szóval nem volt ké... (2008.11.01. 01:06) Lacihoz!
  • PEPE: 4 órán át kerestünk benneteket. Nem voltatok ott. :(((((((((( (2008.10.22. 12:52) Angyali buli
  • Utolsó 20

Szavazás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Angyali buli

2008.10.18. 12:58 | Enikőangyal | 1 komment

Az angyalok szeptember végén elérkezettnek látták az időt, hogy harmadik egyetemi évük kezdetét egy jó kis bulival ünnepeljék meg!Kissé félve kezdtünk hozzá a dologhoz, mivel a tavaszi félévet lezáró bulink elég érdekesre sikerült!Anitát gyógyszerre itattuk, itattam...bár ivott ő egyedül is:)...és hát a vége az lett, hogy az éjszaka folyamán nem érezte magát valami remekül.De ami ennél is rosszabb: Ani apukája is tudomást szerzett a dologról és így a mi kis angyali bulizásunk nem tett rá valmi túl jó benyomást.De persze mi sem maradtunk le sokkal Anita mellett.Én és drága R.Réka angyalkánk óriás süniket láttunk az éjszaka sötétjében az 5.emeletről kitekintve...a csajok szerint halucináltunk...de akkor hogy láthattuk mindketten ugyanazt?:))Miután sikerült rendbe szedni magunkat nekivágtunk az éjszakának...Az E/2-ben már fergeteges bulira érkeztünk meg és sikerült is elég sokat táncikálni...egészen addig, amíg a T.Réka által belémtukmált 3.fütyülőst megpróbáltam vodkanaranccsal kísérni...ezt már nem bírta a gyomrocskám.

Hát a fentiekből kiindulva gondolhatjátok, hogy a mostani bulink is hasonlóan eseménydúsra sikeredett:)Már korán este megvolt a megfelelő hangulatunk, amikor a plázában a mi kis válogatós R.Rékánkat és Anitánkat rábeszéltük T.Rékával, hogy egyenek milánóit(mi már nagyon éhesek voltunk egy finom sajtburgerre)és a vége persze az lett, hogy nagyon nem ízlett nekik a kaja.A vacsi befejeztével elindultunk, hogy megvegyük a bemelegítéshez szükséges martini és pezsgő adagunkat...itt a legnagyobb az volt, hogy a pénztáros elkérte tőlem a személyimet.Végül is csak 21 leszek:)Miután megérkeztünk  a lakásba végre megkezdődhetett a bemelegítés.Anita bejelentette, hogy iszogat velünk, de a Kettesbe ő nem jön ki, mert reggel orvoshoz kell mennie.Nahhh ja...ahogy azt Ani elképzelte:))A vége az lett, hogy tényleg nem jött el velünk a buliba és elment az orvoshoz...de a vizsgálatokat elhalsztották, mert a doktornő észrevette, hogy a mi egyetlen Anitánk igen jól érezte magát az éjszaka folyamán:))))Persze én is sikeresen működtem az este folyamán...most sikerült nem buli közben, hanem buli előtt rosszul lennem.De nem baj mert így a buliban már tökre jól éreztem magam.Mondanom se kell talán, hogy zárásig táncoltunk...és a buli végére már elég szép létszámú fiú csapat vett minket körül:))A buli végére azért volt egy kis kavarodás...R.Réka eltűnt, de végül megtaláltuk egymást és boldogan mentünk haza.Az egyetlen dolog amit sajnáltam az az, hogy Rékáéknak olyan erős gyomruk van...de mikor hazaértünk örömmel láttam, hogy kedves lakótársam Bogi is elég pocsékul van:)

Az angyalok jövő kedden ismét bulizni mennek az E/2-be!!!Gyertek Ti is!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://miskolciangyalok.blog.hu/api/trackback/id/tr22719988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PEPE 2008.10.22. 12:52:16

4 órán át kerestünk benneteket. Nem voltatok ott. :((((((((((
süti beállítások módosítása